Silje Hokstad har blitt stipendiat

Gratulerer så mye med stipendiatstillingen, Silje!
Silje Hokstad ble "headhuntet" som forskningsassistent I DSL+ - prosjektet i 2014. Hun startet først i en bitteliten prosentstilling som ble økt etter hvert. Med tiden fikk hun 100% stilling. Etter at hun leverte sin masteroppgave høsten 2017 gikk hun over i en forskerstilling i prosjektet og har gjort en aldeles strålende jobb!
Silje er utdannet spesialpedagog ved institutt for spesialpedagogikk, hun har 60 studiepoeng alternative og supplerende kommunikasjon fra HSN og har tidligere jobbet som spesialpedagog i Osloskolen. De siste årene har hun altså vært tilknyttet DSL+-prosjektet. Hun kjenner prosjektet ut og inn og har allerede vært med på å holde kurs for lærere, innlegg på internasjonale konferanser, samt skrive både artikler og søknader. På denne måten har hun opparbeidet seg en prosjektkompetanse som vi nå vil kunne ha glede av videre. Vi er veldig glade for å ha Silje med oss i 4 nye år og ønsker lykke til med et spennende arbeid!

1 kommentar:

  1. I am FRED and i want quickly recommend DR NCUBE for a Job well done by
    curing me from the genital herpes disease that have be giving me sleepless night. if you want to contact him, Simply do that via email drncube03@gmail.com or
    call/whatsapp +2348155227532
    he also have #herbs for
    #hiv/aids
    #cancerdisease
    #fibroid
    #diabetes

    SvarSlett

DSL+ - webinar

Mest lest